У Вінниці провели благодійний футбольний матч-збір для підтримки воїнів

У Вінницькому ліцеї №20 відбувся футбольний матч, який об'єднав учнів, батьків та офіцерів поліції з однією важливою метою - зібрати кошти для закупівлі БПЛА для українських оборонців. Ця ідея виникла в рамках підписаного меморандуму про співпрацю між ліцеєм та поліцейськими офіцерами громади щодо реалізації спільних проєктів.

 Футбольний майданчик Вінницького ліцею №20

Як розповів директор ліцею №20 Олег Слушний, головною метою заходу було розпочати збір коштів на закупівлю п'яти дронів для підтримки ЗСУ, зокрема, для бригади «Червона калина». Для купівлі потрібно зібрати 80 500 гривень.

 Скринька для збору коштів на дрони

«Для збору коштів була створена спеціальна скринька, куди глядачі та учасники матчу могли зробити свої внески. Крім того, була відкрита електронна "банка" система в Монобанку, де також можна було зробити благодійний внесок», – сказав він.

Участь у матчі взяли понад 400 людей, які активно вболівали та донатили для ЗСУ. Перед самим матчем влаштували жеребкування, після якого утворилися чотири команди: учні ліцею, вчителі ліцею, батьки та поліцейські офіцери громади.

 Команди футбольного матчу

Під час турніру проведеного матчу, перемогу здобула команда учнів №20 ліцею.

 Фото з матчу

Наразі, завдяки проведеному заходу, вдалось зібрати понад 28 тисяч гривень. Збір продовжується.

 Виступ команди підтримки

«Такі заходи демонструють єдність та підтримку громади в складний для країни період. Наші воїни продовжують щодня боротьбу з агресором, а ми завдяки їм продовжуємо навчатись та навчати наших дітей, отож маємо бути вдячними їм і намагаємось допомагати чим можемо», – підсумувала директорка департаменту освіти Оксана Яценко.

Джерело: ВМР



Переглядів: 246
Поширень: 0

Останні новини