Спалах пожеж на Вінниччині: подробиці та причини

Учора, 31 березня, близько 20:00, рятувальникам надійшло повідомлення про загорання в одному з мінімаркетів у місті Ладижин. Унаслідок пожежі було зруйновано металеве перекриття додаткової будівлі на площі 10 квадратних метрів, а також було пошкоджено облицювання стін. Причина виникнення пожежі наразі з'ясовується. 

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Того ж дня у Вінниці, рятувальники ліквідували пожежу в приватному гаражі. Ймовірно, причиною є коротке замикання в електромережі. Вогонь пошкодив предмети домашнього вжитку та облицювання стін на площі 5 квадратних метрів. 

Також у селі Андрушівка, що входить до Погребищенської територіальної громади, виникла пожежа в господарській будівлі. На жаль, врятувати її від вогню не вдалось. 

У той же день рятувальники ліквідували ще дві пожежі в господарських спорудах: в селі Сподахи, що входить до Немирівської територіальної громади, та в селі Лука-Мелешківська, що знаходиться в Вінницькому районі. Ймовірно, причиною пожеж стало потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.


Теги: пожежа

Переглядів: 351
Поширень: 0

Останні новини