Ділились своїми талантами та донатили на ЗСУ: у Вінниці провели творчо-патріотичний захід

Декламували вірші, співали українські пісні, грали на музичних інструментах та пригадували народні традиції. 27 березня у Вінниці відбувся творчо-патріотичний захід, де учасники збирали кошти на підтримку ЗСУ.

Захід організував відділ молодіжної політики ВМР. Відбувся він у креативному просторі «Артинов», куди завітали понад 60 представників активної вінницької молоді.

 Вінницька молодь відвідала творчо-патріотичний захід

Як зазначила начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак, цей захід є не лише виявом таланту та креативності молоді міста, а й підтримкою наших Захисників та Захисниць, які ведуть запеклу боротьбу з ворогом на фронті.

Учасники заходу виконують творчі номери

«Українські солдати віддають своє життя за наше майбутнє, тому кожна допомога є надзвичайно важливою. Ми вдячні всім учасникам та гостям за їхню підтримку та внесок у цю благородну справу», – зазначила вона.

Серед тих, хто презентував свою патріотичну творчість, були й представники Харківського національного університету внутрішніх справ. Курсанти виконали свою авторську пісню «Ми переможемо». Кажуть, впевнені, що ці слова лунатимуть у всіх куточках нашої України.

 Курсанти виконують авторську пісню «Ми переможемо»

«Дуже круто зібратись на творчий захід, гуртом провести час та допомогти нашій армії», – запевнили учасники.

Як підсумувала Юлія Мончак, усі зібрані під час заходу кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України на передовій.

Скринька для донатів

Джерело: ВМР



Переглядів: 410
Поширень: 0

Останні новини