Обікрав підлітка: на Вінниччині затримали зловмисника, який викрав гаджети у 15-річного хлопця

Учора, 25 березня, правоохоронні органи встановили особу, яка скоїла правопорушення відносно 15-річного мешканця міста Ладижин. Зараз вирішується питання про застосування запобіжного заходу.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Жінка звернулася до поліції з заявою про крадіжку мобільного телефону свого сина. Вона повідомила, що підліток відвідав свого друга, але коли повернувся додому, телефона вже не було. В результаті оперативних заходів поліцейські встановили особу, яка вчинила злочин. Ним виявився 21-річний сусід. Згідно з інформацією, фігурант, перебуваючи у нетверезому стані, помітив відкриті двері у сусідню квартиру, а в помешканні нікого не було. У кімнаті він побачив планшет та смартфон і викрав їх.

"Речові докази вилучено. Порушник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Гайсинської окружної прокуратури слідчі повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу", - зазначено у повідомленні.


Теги: крадіжки

Переглядів: 321
Поширень: 0

Останні новини