На Вінниччині відбувся суд над чоловіком, який колов жінок медичною голкою у сідниці

Суд визнав аргументи прокурора Вінницької окружної прокуратури обґрунтованими та засудив вінничанина за вчинення ряду злочинів, передбачених ч. 1 ст. 121, ч. 1 ст. 263, ч. 4 ст. 296 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння; зберігання, придбання бойових припасів без передбаченого законом дозволу; хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, якщо воно вчинене із застосуванням іншого предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

За інформацією пресслужби Вінницької обласної прокуратури, прокурор довів, що обвинувачений вчиняв хуліганські дії, а саме використовував медичну голку для нанесення тілесних ушкоджень жінкам. Внаслідок цих дій стали жертвами 9 місцевих мешканок.

Зазвичай чоловік наносив жертвам удари у сідниці. Однак, в одному з випадків зловмисник завдав ще й множинні тяжкі проникаючі поранення грудної клітки, які були небезпечними для життя потерпілої.

Крім того, під час санкціонованого обшуку в помешканні злочинця було виявлено та вилучено 32 набої калібру 9,0 мм. Чоловік не мав дозволів на їх зберігання.

Суд визнав підсудного винуватим у скоєнні інкримінованих злочинів і призначив йому покарання у вигляді 6 років позбавлення волі. Наразі, вирок ще не набрав законної сили.



Переглядів: 380
Поширень: 0

Останні новини