Хмельничанин за хвилину відкрив 54 пляшки зубами, встановивши рекорд України

Хмельничанин Олексій Кордзіховський за одну хвилину зубами відкрив 52 пляшки з металевими кришками. Чоловік встановив національний рекорд України. Про це повідомляє Суспільне.

Лана Вєтрова, керівниця Національного реєстру рекордів України, розповіла, що спочатку чоловік планував за хвилину відкоркувати 30 пляшок.

«Він має свою спеціальну методику відкриття пляшок зубами. Всі пляшки ми перевірили на щільність закриття, вони усі були добре закриті», — розповіла жінка.

Проте, чоловік зміг перевершити свій попередній задум і за одну хвилину зубами відкрив 52 пляшки з металевими кришками, встановивши цим рекорд України.

Як розповів Олексій Кордзіховський, цей рекорд він присвятив своєму брату, який безвісти зник на початку повномасштабного вторгнення ерефії на Запорізькому напрямку.

Мета чоловіка — зібрати кошти на дрон й написати на ньому ім’я свого зниклого брата, старшого солдата Олега Антонія.

Чоловік пригадав, як вперше відкоркував пляшку зубами: «Це трапилося випадково. Якось я йшов через парк. Назустріч — група хлопців, з якими не дружив, але знав їх в обличчя». Вони сказали йому: «Мусиш нам відкрити п'ять пляшок. А якщо не відкриєш, то даєш нам 500 гривень».

«У мене грошей не було, — розповідає Олексій, — «Взяв пляшки й одну за одною відкрив зубами. І після цього випадку зрозумів, що можу ось таке робити».

Олексій Корзіховський за фахом юрист, він займається громадською роботою. До повномасштабного вторгнення чоловік багато подорожував і вів щоденник мандрівника. Олексійрозповів, що захоплюється роуп-джампінгом, рукопашним боєм та народною медициною. Олексію 34 роки і він має четверо дітей.


Теги: рекорди

Переглядів: 380
Поширень: 0

Останні новини