Свято Благовіщення Пресвятої Богородиці: красиві привітання

Сьогодні, 25 березня, за церковним календарем відзначається свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. Це одне з найважливіших свят у церковному календарі, адже у цей день архангел Гавриїл з'явився перед Дівою Марією, щоб повідомити їй, що вона народить Сина Божого. Свято Благовіщення неперехідне, але через перехід на новоюліанський календар воно було перенесено з 7 квітня на 25 березня.

Привітання з Благовіщенням у віршах

В день Благовіщення нехай
Наш з вами буде мирним край,
Хай кохання і добро,
Переважить в світі зло.
Хай Богородиця свята,
Береже ваше життя.

***

З Благовіщенням вітання
Щирі ви мої прийміть,
Хай наповненою щастям
Буде ваша кожна мить.
Хай вістей побільше добрих
Доля світла вам дарує,
Мир, достаток, розуміння
В домі завжди хай вирують.

***

Благовіщення у хату —
Треба нині спочивати,
Любуватись на природу,
Споглядати на погоду.
Мрійте, думайте про те,
Що у мирі все святе,
Хай вас Бог благословить
У цей день і кожну мить!

***

Хай Благовіщення-свято, 
Наповнить наші серця 
Любов'ю до ближнього свого, 
Щирою вірою у творця! 
Миру у наші домівки, 
Спокою в душі людські, 
Здоров'я міцного – 
Як у ліщини-горішки, 
Щоб задуми збулись усі!

***

Всім сьогодні я на світі
Хочу побажати,
Сподіватись лиш на краще,
Й віру зберігати.
Благовіщення сьогодні
Непросте це свято,
Будьте також ви здорові
І живіть багато!

Привітання з Благовіщенням у прозі

З Благовіщенням! Нехай цей світлий день принесе у твоє життя нові надії і зміни. Хай кожен момент буде наповнений радістю і світлом, а твої мрії здійсняться найближчим часом. Бажаю тобі мирного неба над головою і щастя в серці!

***

Вітаю з Благовіщенням! Нехай цей день буде прологом до нових можливостей і досягнень. Нехай кожен твій крок буде наповнений впевненістю і вірою у свої сили. Хай життя рясно здійснить твої бажання і дарує тобі лише позитивні емоції!

***

З Благовіщенням вітаю! Нехай цей день буде яскравим початком для тебе. Хай він принесе в життя нові можливості, щасливі моменти і радість спілкування з близькими. Нехай кожна думка буде сповнена оптимізму, а серце – любов’ю і теплом!

***

З Благовіщенням! Нехай цей світлий день збагатить твоє життя новими можливостями і відкриє перед тобою двері до щасливого майбутнього. Нехай кожна мить наповниться миром і гармонією, а кожен крок приводить тебе ближче до своєї мети. Щиро вітаю зі святом Благовіщення!

***

Зі святом Благовіщенням! Нехай цей день буде для тебе початком чогось надзвичайного і неповторного. Хай кожна мить приносить тобі радість і відчуття щастя, а доля дарує тобі лише найкраще. Бажаю, щоб твоє життя було наповнене світлом і теплом!

***

Вітаю зі святом Благовіщення! Нехай цей день стане для тебе початком нових досягнень і перемог. Нехай кожна зустріч приносить тобі натхнення і віру у свої сили, а кожне випробування було лише новим викликом для розвитку. Бажаю тобі найкращого і величезного щастя!



Переглядів: 12072
Поширень: 0

Останні новини