Рятувальники ДСНС у Вінниці розповіли дітям про основні правила безпеки: як проходив захід

Напередодні весняних канікул вінницькі рятувальники завітали до дитячої точки «Спільно» UNICEF у Вінниці, де розповіли та нагадали діткам про основні правила безпеки життєдіяльності. Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Вінницькій області на своєму вебсайті.

Під час заняття фахівець ДСНС та діти вирушили у пригоду світу безпеки. Маленькі мешканці міста дізналися, що робити у разі вимкнення світла та що допоможе подолати темряву.

ДСНС України спільно з та дитячим фондом UNICEF розробили спеціальну брошуру «Вартові безпеки», у якій цікаво та доступно подали інформацію про план дій у екстренних ситуаціях.

Навчання відбувалося у інтерактивній формі: за допомогою кросвордів, ребусів, малюнків та цікавих завдань дітвора навчилася багатьох правил безпеки.

Зокрема, всі учасники в деталях розібрали рекомендації, яких необхідно дотримуватися під час використання джерел відкритого вогню таких, як свічка, запальничка та пальник. Також дітям пояснили, як користуватися вогнегасником у разі виникнення загоряння та як діяти і за яким номером телефонувати, якщо пожежа все ж таки сталася.

Всі діти вправно виконали завдання і тепер, стали справжніми Вартовими власної безпеки.



Переглядів: 369
Поширень: 0

Останні новини