На Вінниччині двоє завдали чисельних ножових поранень чоловікові – він помер на місці

Поліція затримала двох жителів Жмеринки, причетних до вбивства чоловіка. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила поліція Вінницької області.

Попередньо встановлено, що 22 березня у Жмеринці троє чоловіків розпивали алкогольні напої у помешканні 37-річного потерпілого.

Між ними раптово виник конфлікт, й квартирант з гостем завдали чисельних ножових поранень господарю, від яких той помер на місці. Потім зловмисники перенесли тіло сусіда в квартиру одного з них. 46-річних фігурантів затримали поліцейські у процесуальному порядку, знаряддя злочину – ножі, вилучили.

Тіло померлого направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вбивстві, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років ув’язнення або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває, усі обставини кримінального правопорушення встановлюються. Затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозру та обрання запобіжних заходів.



Переглядів: 586
Поширень: 0

Останні новини