Масована атака на Київ вранці 21 березня: руйнування та постраждалі

Уранці 21 березня росіяни здійснили чергову ракетну атаку на столицю, про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у м. Києві та на вебсайті Київської міської державної адміністрації.

Вибухи пролунали у Шевченківському,  Подільському, та Святошинському районах.

Шевченківський район: пошкоджено багатоповерховий житловий будинок, вибуховою хвилею вибило вікна в декількох будинках. Мешканців евакуювали. Також горіли автівки. Сім осіб постраждали, деяких госпіталізували.

Святошинський район: уламки збитих ракет пошкодили багатоповерхівку та припарковані автомобілі. Пошкоджені вікна будівель школи та двох дитячих садочків, на територію одного садка впали уламки.Травми отримали шість людей.

Подільський район: зафіксовано падіння уламків на територію нежитлової забудови, відбулась пожежа на трансформаторній підстанції та на даху двоповерхової будівлі. Загоряння оперативно ліквідували рятувальники.

Через падіння уламків, на вулиці Набережно-Хрещатицькій, від вулиці Спаська до вулиці Верхній Вал ускладнений рух транспорту.

За даними Повітряних Сил, ракетний обстріл Києва відбувся двома балістичними ракетами “Іскандер-М” та “Кинджал”. Сили ППО збили 29 крилатих ракет Х-101/Х-555.

На місцях працювало 177 рятувальників та 38 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

За попередньою інформацією, внаслідок ворожого обстрілу постраждало 13 осіб, з них одна дитина. Загалом було евакуйовано 79 осіб.

Інформація щодо потерпілих уточнюється.

Фото: ДСНС у м. Києві

«Сьогодні на станціях метро під час масованої ракетної атаки на столицю укривалися майже 25 тисяч людей, із яких близько 3 000 – діти. Наголошую, що під час повітряної тривоги на вхід відкриті абсолютно всі вестибюлі підземних станцій», – повідомив перший заступник голови КМДА.



Переглядів: 348
Поширень: 0

Останні новини