Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день щастя: життєві привітання у прозі, віршах та картинках

Щороку, 20 березня відзначають Міжнародний день щастя. Свято було започатковано 28 червня 2012 року за ініціативи ООН, але ідею створення висунув ще у 2011 році Джейм Ілаєн. Він зауважив, що день весняного рівнодення — це чудова можливість нагадати всім людям, наскільки важливо відчувати себе щасливими.

Привітання з Міжнародним днем щастя у прозі

У цей прекрасний день, що наповнений надзвичайним світлом щастя, я бажаю вам знайти радість у найдрібніших моментах життя. Нехай ваші серця будуть сповнені любов'ю, ваші мрії – осіяні успіхом, а ваші кроки завжди ведуть до щасливого майбутнього. Щасливого Міжнародного дня щастя!

***

Сьогодні, у цей особливий день, хочу побажати вам, щоб у вашому житті було більше посмішок, більше моментів щасливих, більше добра й любові. Нехай кожен новий день приносить вам радість і натхнення, а ваші серця будуть сповнені благополуччям та гармонією. Зичу вам найкращого у світі і найщасливішого Міжнародного дня щастя!

***

Нехай сьогоднішній день принесе вам не лише радість, а й віру у свої можливості, силу духу та натхнення для досягнення найбільших цілей. Бажаю, щоб кожен момент вашого життя був наповнений щастям, а дорога до вашої мрії була осяяна світлом успіху. Хай цей день стане початком нового, більш щасливого життя.

***

З нагоди Міжнародного Дня Щастя, відправляю вам найтепліші вітання!

Бажаю, щоб кожен момент вашого життя був наповнений радістю та задоволенням. Нехай кожен день приносить нові можливості та незабутні враження. Завжди пам'ятайте, що щастя - це не лише мета, а й шлях, який ми прокладаємо, даруючи усмішки та добро навколо себе.

Зичу вам багато радісних моментів, злагоди та внутрішньої гармонії. Живіть у щасливий момент, бо саме зараз - найкращий час для щастя!

***

З Днем Щастя!

Сьогодні - чудовий привід зупинитися та замислитися про все те, що робить наше життя щасливим. Бажаю, щоб кожна мить принесла вам радість і задоволення. Нехай ваші дні будуть сповнені посмішок, добрих справ і зустрічей з людьми, які роблять ваш світ кращим. Щастя - це подорож, а ви - капітан свого власного корабля. Бажаю вам невичерпної енергії для плавання у своєму морі щасливих моментів!

***

З нагоди Міжнародного Дня Щастя надсилаю вам найтепліші вітання!

Бажаю, щоб кожен день вашого життя приніс безмежну радість, внутрішню гармонію та незабутні моменти щастя. Нехай у вашому серці завжди панує спокій, а дорога життя вас завжди вела до найяскравіших успіхів і досягнень. Живіть у мирі, любові та злагоді зі світом навколо себе. Щасливого вам дня!

Привітання з Міжнародним днем щастя у віршах

Бути щасливим — це просто
Бачити світу красу,
Помічати місяць і зірки,
Вірити в казку свою!
Я з Днем щастя вітаю!
Ти в хороше лише вір,
І тоді, я запевняю,
Вмить відкриєш щастя вир!

***

Шукайте щастя в дрібницях,
В усмішках, в ясних, світлих днях,
У прекрасних, радісних митях,
У чудових, солодких снах,
А вранці – в каві ароматній
В руках, що обіймають за плечі,
У випадковій зустрічі,
У вогнях, що запалює вечір,
В обіймах, поцілунках ніжних,
В дощі і сонці, завірюхах снігових:
Для щастя сто причин знайдеться
У того, в кого є до щастя смак!

***

Щастя не буває забагато,
Тож у цей чудовий теплий день
Хай буде в твоєму серці свято,
А душа співає хай пісень!

***

У Щастя день прийміть мої вітання,
Нехай щастить в усьому і завжди!
Хай справдяться надії й сподівання,
Удачі вам, любові й доброти!

***

Щастя нескінченного,
Щастя в житті вченого,
Щастя довгоочікуваного,
Ніжного, бажаного.
Щастя неосяжного,
Теплого, приємного,
Щастя дорогого,
Близького, рідного.
Щастя вам і світу,
І просто бути щасливими.



Переглядів: 4393
Поширень: 1

Останні новини