День українського добровольця: привітання у віршах, прозі та картинках

Щороку 14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. Свято запровадили, щоб вшанувати мужність та героїзм тих, хто стояв на захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності нашої країни. Ця пам'ятна дата була встановлена Верховною Радою України у 2017 році. Обрана дата, 14 березня, має особливий сенс. Саме в цей день у 2014 році з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану на тренувальну базу в Нових Петрівцях для створення першого добровольчого батальйону. Чоловіки та жінки об'єдналися та вирушили на схід України – на захист нашої держави та її суверенітету.

Привітання з Днем українського добровольця у прозі

З Днем українського добровольця! Ваша рішучість і відданість є невід'ємною частиною нашої національної історії. Щиро дякую за вашу невтомну працю на користь України.

***

Вітаю зі святом українських добровольців! Ваша смілива діяльність відображає найкращі риси справжнього героїзму. Бажаю міцного духу і подальших звершень на благо рідної землі.

***

Вітання, мужні захисники України! Сьогодні це ваш день, день українського добровольця, коли ми всі разом вшановуємо вашу надзвичайну самовідданість і готовність служити в ім'я свободи і незалежності. Нехай ваша сила та відвага будуть вічною опорою для всіх нас!

***

З Днем українського добровольця! Ваша безкорислива відданість і героїзм є прикладом для всього народу. Сьогодні ми відзначаємо вашу непохитну віру в краще майбутнє України. Хай у вашому серці завжди горить вогонь патріотизму!

***

Шановні добровольці! Від щирого серця вітаю вас з вашим святом - Днем українського добровольця! Ви - справжні герої, що стоять на передовій лінії захисту нашої країни. Нехай сила і мудрість супроводжують вас у всіх ваших нелегких справах!

***

Дорогі добровольці! Ваша жертовна праця і безкорислива відданість Україні не мають собі рівних. Вітаю вас з Днем українського добровольця! Нехай ваші дії завжди будуть прикладом справжнього патріотизму для наступних поколінь!

***

Шановні добровольці! З Днем, який відзначає вашу неоціненну роль у захисті нашої країни. Ваша відвага та готовність стати на захист батьківщини заслуговує на найвищу похвалу. Бажаю вам здоров'я, міцного духу та перемоги у всіх справах!

***

Славні добровольці України! З Днем вашої відданості і відваги! Ви є опорою нашої нації в часи випробувань. Нехай ваша робота буде завжди оцінена і відзначена, а ваші зусилля принесуть мир та благополуччя нашому народу.

***

Дорогі добровольці! Вітаю вас з важливим святом – Днем українського добровольця! Ваша непохитна віра у майбутнє України і готовність докласти всіх зусиль для її захисту заслуговують на повагу та вдячність. Нехай вас завжди супроводжує удача та перемога!

Привітання з Днем українського добровольця у віршах

Зі святом державним тебе привітаю!
Відваги й наснаги тобі побажаю!
Досягнень високих і здійснення мрій
І більше життєвих та світлих надій!

***

З відважним Днем тебе вітаю!
Хай всміхнеться тобі доля,
Вдача поряд хай літає,
Буде дім, сім’я і воля.

***

З Днем добровольця вітаю!
Мужності тобі бажаю.
Неба мирного над головою
І ніколи не пізнати бою.

***

З відважним Днем тебе вітаю!
Хай всміхнеться тобі доля,
Вдача поряд хай літає,
Буде дім, сім’я і воля.

***

Зі святом державним тебе привітаю!
Відваги й наснаги тобі побажаю!
Досягнень високих і здійснення мрій
Побільше життєвих і світлих надій!



Переглядів: 5658
Поширень: 0

Останні новини