«Твори, Малюй, Вражай!»: у холі Вінницької міської ради відкрилась виставка дитячих малюнків

Відсьогодні в холі Вінницької міської ради можна переглянути виставку дитячих малюнків «Твори, Малюй, Вражай!». Її організували департамент культури міської ради та представники програми гуманітарної підтримки сімей з дітьми в Україні «Спільно» ЮНІСЕФ.

За словами старшої адміністраторки дитячої точки «Спільно» ЮНІСЕФ Анни Кудини, разом з департаментом культури Вінницької міської ради вони, на початку лютого, оголосили конкурс на найкращий малюнок, для участі в якому було запрошено дітей різного віку. У конкурсі взяли участь юні вінничани, а також діти, що є внутрішньо переміщеними особами з Херсону, Харкова, Донеччини та інших областей.

Малюнки на конкурс діти створювали на точці «Спільно» ЮНІСЕФ у Центральному парку імені М. Леонтовича у приміщенні Планетарію.

«В умовах війни в нашому просторі діти мають можливість творити прекрасне. Деякі з учасників даної ініціативи, на жаль, змушені були залишити свої домівки, своїх друзів, улюблені заняття тощо. І тому у дитячій точці «Спільно» ЮНІСЕФ у міському парку дітвора може проявити свої емоції, розкрити свій талант та творити, відволікаючись від проблем та насолоджуючись процесом, так би мовити, самовиражатись. Тут в кожному малюнку прослідковується сенс, думки та враження маленьких митців», – розповідає Анна Кудина.

Виставка дитячих малюнків «Твори, Малюй, Вражай!» триватиме до 22 березня.

Джерело: ВМР



Переглядів: 379
Поширень: 0

Останні новини