Сьогодні Вінниця прощається з воїном Анатолієм Дячуком

Сьогодні Вінниця прощається зі ще одим полеглим Героєм… Анатолій Дячук доєднався до лав Захисників України навесні 2022 року. Виконував бойові завдання у складі військової частини А3160, де був сапером. Загинув воїн 7 березня цього року поблизу Покровська, що на Донеччині. Йому було лише 45 років…

Анатолій Дячук народився у Вінниці 7 жовтня 1978 року. Закінчив загальноосвітню школу №20, а згодом Вище художнє професійно-технічне училище №5. У свій час служив в армії, та попри все Анатолій залишався цивільною людиною. До повномасштабного вторгнення росії спробував себе у різних професіях та працював на різних підприємствах. Анатолій мав дружину, з якою виховував двох дітей, дівчинку та хлопчика.

«Анатолій не лише вмів, а й любив все робити своїми руками. Ось і хату побудував разом із батьком, і паркан добротний поставили. Здавалося б живи і радуйся… Втім, війна забрала його у нас, – каже дружина полеглого Героя Марина. – Чоловік був дуже життєрадісним, його щирість приваблювала людей. Він мав багато друзів, які його поважали та цінували…»

Церемонія прощання із Анатолієм Дячуком розпочнеться о 12:00 поминальною панахидою у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!



Переглядів: 405
Поширень: 0

Останні новини