Речник МЗС Олег Ніколаєнко залишає посаду: подробиці

Олег Ніколенко повідомив, що залишає посаду речника Міністерства закордонних справ України

Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

"Це був мій останній тиждень на посаді речника міністерства закордонних справ України", - йдеться у повідомленні.

Олег Ніколаєнко зазначає, що для нього було честю займати таку відповідальну посаду протягом 3,5 років. 

"3,5 роки, більша частина з яких припала на найважчу сторінку в історії нашої країни. Бути речником МЗС України для мене була велика честь та відповідальність", - пише Ніколаєнко. 

Додатково він подякував своїй команді та колегам. Та відзначив роботу дипломатів, що висловлювали потужний проактивний голос, що було надзвичайно важливо як в контексті викриття злочинів Росії, так і залучення міжнародної підтримки для боротьби.

"Дякую своїй команді в пресслужбі, колегам в департаменті. Разом ми вивели комунікації української дипломатії на глобальний рівень. Можемо пишатися, що нині наші підходи задають світові тренди, на них рівняються, вивчають та переймають в різних країнах світу. Дякую колегам в міністерстві в Києві та за кордоном за злагоджену командну роботу. Після російського повномасштабного вторгнення наші дипломати говорили потужним проактивним голосом. Це було надзвичайно важливо як в контексті викриття злочинів Росії, так і залучення міжнародної підтримки для нашої боротьби", - пише речник.

В заключенні Олег Ніколаєнко висловив подяку усім колегам-журналістам, з якими мав честь працювати та зазначив, що їх допомога також впливає на стійкість України перед зовнішнім ворогом. Також речник пообіцяв і  надалі максимально плідно працювати на благо інтересів нашої держави.


Теги: політика

Переглядів: 437
Поширень: 0

Останні новини