Діти відвідали кінотеатр «Cinema City» у Вінниці у межах акції «Діти мають право на дитинство»

У середу, 6 березня, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб за підтримки Вінницької міської ради організував дітям відвідини кінотеатру «Cinema City».

Як повідомляє Вінницька міська рада, всього до заходу доєдналося 200 людей, серед яких дітки пільгових категорій, ВПО, діти Захисників та Захисниць. У кінотеатрі вони переглядали мультфільм «Переліт». 

«Діти – це найважливіше, що є в нашому житті, отож щоденно ми стараємось придумати якісь розваги для них. В кожного з них своя історія, тож аби дітлахи забули негативні емоції, які отримали через війну, маємо продовжувати дарувати їм позитивні емоції. Цього разу зібрали і малюків у супроводі батьків, і старших діток – від 5 до 14 років, – які в колі однолітків переглянули мультфільм», – повідомила депутатка Вінницької міської ради та координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Світлана Василюк.

Також, депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Дмитро Мира розповів, що таке дозвілля для діток вони організовують в межах акції «Діти мають право на дитинство»,. Її головна мета – відволікти маленьких українців від повсякденних тривог й подарувати позитивні емоції в такий нелегкий для країни час..

«Дітям необхідно дарувати позитивні емоції та нові враження. Тому ми з колегами не зупиняємось й підтримуємо дітлахів, які попри все мають бути щасливими», – поділився Дмитро Мира.



Переглядів: 263
Поширень: 0

Останні новини