У Вінниці в будинку на вулиці А. Бортняка, 14 замінили систему водопостачання

У Вінниці завершили капітальний ремонт системи холодного водопостачання в житловому будинку за адресою вул. Анатолія Бортняка, 14. Роботи виконали на умовах співфінансування в межах підготовки до опалювального сезону.

«В міжопалювальний період ми традиційно приводимо до ладу будинкові мережі, які важливі для стабільності надання послуг в опалювальний період. Ремонтуємо системи електрозабезпечення, тепло та водопостачання, щоб мешканці могли комфортно отримувати усі послуги в холодну пору року. Зважаючи на ситуацію в країні, цьогоріч для проведення капремонтів були відібрані найбільш критичні об'єкти, відкладати які немає змоги. Місто дбає про стійкість критичної інфраструктури та забезпеченість містян тими чи іншими видами послуг», – каже директор департаменту житлового господарства ВМР Віталій Місецький.

В межах робіт в будинку на Анатолія Бортняка, 14 підрядники демонтували старі зношені сталеві електрозварювальні труби мережі холодного водопостачання. Замість них встановили сучасні поліпропіленові. Вони не піддаються корозії, що значно збільшує їх термін експлуатації. Виробники оцінюють гарантійний термін експлуатації своїх поліпропіленових труб до 50 років.

Це перша багатоповерхівка, де виконали капремонт системи холодного водопостачання і четверта, де з початку року оновили внутрішньобудинкові мережі. Раніше підрядники оновили системи теплопостачання в будинках за адресами: вулиця Чорновола, 6; провулок Цегельний, 14; вулиця Стрілецька, 93. Крім того, наразі будинкову систему опалення ремонтують в будинку на вулиці Келецька, 128.

Джерело: ВМР



Переглядів: 304
Поширень: 0

Останні новини