На Вінниччині відбудеться суд над організатором наркотрафіку з оборудками близько 2 мільйонів гривень

У січні правопорушника, який керував автомобілем Skoda, зупинили співробітники сектору реагування патрульної поліції відділу поліції № 3 Вінницького райуправління неподалік м. Вінниця. Водієм виявився  36-річний чоловік із Дніпропетровщини, який перевозив товар до декількох регіонів з метою здійснення злочинних дій. Він планував залишити "замовлення" у хащах, фотографувати приховані місця та надсилати координати замовникам. Також частина товару була збута через розміщення "закладок" у лісосмузі на території Вінницького району.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

Зловмисник спробував уникнути кримінальної відповідальності, пропонуючи інспекторам 50 000 гривень.

Під час обшуку в багажному відділенні та салоні автомобіля поліцейські вилучили понад 3 кілограми канабісу та майже 1 кілограм PVP.  За оцінкою цін на "чорному ринку",  їхня загальна вартість становить приблизно 2 мільйони гривень.

"Слідчі відділу поліції № 3 Вінницького райуправління поліції за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури завершили розслідування та відносно обвинуваченого та скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні до суду за фактом незаконного придбання, зберігання та перевезення з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу та психотропної речовини в особливо великих розмірах, незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу у великих розмірах та пропозиції службовій особі надати їй неправомірну вигоду (ч. ч. 2 та 3 ст. 307, ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України)", - йдеться у повідомленні.

Наразі підозрюваний знаходиться під вартою,  йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі разом з конфіскацією майна.

Операційний супровід здійснювався Управлінням боротьби з наркозлочинністю ГУНП у Вінницькій області.



Переглядів: 313
Поширень: 0

Останні новини