28 лютого - День працівників патрульно-постової служби України: привітання в прозі, картинках та віршах

Сьогодні, 28 лютого, в Україні відзначають День працівників патрульно-постової служби. Це свято було створене у 2010 році і святкується щороку. Патрульно-постова служба була створена у 2006 році з метою забезпечення правопорядку і безпеки в громадських місцях, розкриття та запобігання злочинам, а також забезпечення дотримання правил громадського порядку.

Привітання з Днем працівників патрульно-постової служби України в прозі

З Днем ППС України. Нехай всі виклики закінчуються мирно, спокійно, а удача незмінно буде поруч. Бажаю поваги, затишку, позитиву і щастя на довгі роки. Спасибі за те, що оберігаєте наш спокій. Зі святом!

***

Вітаю працівників патрульно-постової служби України! Бажаю життєвої енергії, впевненості, міцних сил, здоров'я, мужності, рішучості і героїчних вчинків. Бажаю ніколи не втрачати пильності. Бажаю завжди домагатися стовідсоткового успіху!

***

Вітаю з Днем ППС! Бажаю служити без правопорушень на дорогах, без пробок і ям, без сварок і розбіжностей. Нехай після важкого дня не болять ноги, а настрій буде відмінним, щоб вдома чекали і любили.

***

Спасибі всім співробітникам української ППС за роботу, за збереження спокою і відсутність пробок на дорогах. Нехай не буде аварій, не буде ям і крутих поворотів. А в родині бажаю затишку і тепла, щастя і посмішок.

Привітання з Днем працівників патрульно-постової служби України в картинках

З днем ППС України вітаю,
Від щирого серця добра бажаю.
Робота ваша всім важлива,
Без вас безпека неможлива!
Нехай виконуються мрії,
В душі вам миру, теплоти.
Не полишає хай надія
На світ, що повний доброти!

***

ППС на все спроможен -
Знає українець кожен!
Ми вам дякуємо щиро,
Що ви гідні та сміливі!
Вам бажаєм вулиць добрих
Перехожих вдячних, бадьорих.
Хулігани щоб боялися
І в дворах не з'являлися.



Переглядів: 473
Поширень: 0

Останні новини