Пожежа в приватному будинку у Вінниці: стали відомі подробиці та фото

Сьогодні, 26 лютого, орієнтовно о 6:00 ранку, рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу, яка спалахнула в лазні на території приватного будинку на вулиці М. Туніки у місті Вінниця.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

"Прибувши на виклик, бійці ДСНС оперативно ліквідували пожежу. Ймовірна причина виникнення загоряння – коротке замикання електромережі", - зазначано у повідомленні.

Також стало відомо, що 25 лютого рятувальники Вінниччини ліквідували 5 пожеж. Зокрема, дві з них виникли у господарських спорудах. Одна сталася в селі Шура Копіївська, Тульчинського району, а інша - у селі Великий Митник, Хмільницького району. В першому випадку внаслідок пожежі було знищено шиферне перекриття будівлі на площі 20 квадратних метрів, а в другому - шиферну покрівлю площею 6 квадратних метрів та домашні речі. Причиною ймовірного займання було коротке замикання в електромережі. 

Того ж дня бійці ДСНС припинили пожежу сухої рослинності на площі 0,5 гектара в селі Велика Стратіївка, Гайсинського району. Для ліквідації цих пожеж залучалося 14 рятувальників та три одиниці спецтехніки.

Рятувальна служба Вінниччини знову наголошує на важливості дотримання громадянами правил пожежної безпеки в побуті.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, що на Вінниччині внаслідок пожежі було повністю зруйновано житловий будинок площею 80 квадратних метрів разом з особистими речами власників. 



Переглядів: 591
Поширень: 0

Останні новини