На Вінниччині повністю згорів житловий будинок: скільки пожеж ліквідували рятувальники за минулу добу

Минулої доби на Вінниччині було зафіксовано 9 пожеж. Серед них 7 пожеж виникло в приватних житлових будівлях. Одна з найбільших відбулась пізнього вечора 20 лютого в селі Володіївка, Жмеринського району. Вогнем було зруйновано житловий будинок площею 80 квадратних метрів разом з особистими речами власників.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

У селі Бур’яни, Гайсинського району, через проблеми з конструкцією та неправильне встановлення опалювальних систем та димоходів, вогонь пошкодив дах літньої кухні площею 20 квадратних метрів. Для ліквідації пожежі було залучено 6 працівників ДСНС та місцева пожежна команда с.Зятківці. 

Ще одна пожежа в житловому будинку у селі Степанки, Могилів-Подільського району, була зафіксована о 01:57 21 лютого. Вогонь пошкодив веранду з дерева площею 6 квадратних метрів та шиферний дах площею 3 квадратних метрів. в будинку знаходилася мати з трьома неповнолітніми дітьми віком 8-ми, 11-ти та 14-ти років. До прибуття підрозділу надзвичайників, жінка встигла вивести із задимленого будинку своїх дітей. На щастя, ніхто не постраждав.

Рятувальники Вінниччини закликають мешканців дбати про пожежну безпеку та дотримуватися рекомендацій Служби порятунку.



Переглядів: 486
Поширень: 0

Останні новини