Наречена на весіллі побачила як свекруха годувала грудьми її нареченого

Весільні візажисти можуть вважати, що вони бачили все, від сварок до сліз, але історія однієї з майстринь справді шокувала всіх. 

Дженні, яка є експерткою в галузі краси, допомагала майбутній нареченій перед церемонією, коли вона стала свідком дивної сцени нареченого та його матері.

Дженні розповіла цю історію британській організаторці весіль Джорджі Мітчелл, коли вони працювали разом. Джорджі вирішила поділитися цим епізодом в комедійному подкасті "Unfiltered Bride", - повідомляє прес-служба ТСН.

Вона розповіла співведучій Бет про те, що "наречена зайшла до туалету, і те, що вона побачила, було достатньо, щоб покласти кінець весіллю". Спочатку Бет припускала, що це може бути щось пов'язане зі зрадою або наркотиками, але потім Джорджі пояснила, що відкриття було "набагато гіршим".

"Мама годувала його грудьми", - сказала вона.

Здивована Бет відповіла: "Вибач, що? Навіщо тобі виходити заміж за чоловіка, який все ще їсть грудне молоко?", на що Джорджі заперечила: "Я не думаю, що вона знала!".

Пізніше жінки почали розмірковувати як у жінки досі вироблялося молоко і Джорджі зробила висновок, що вона, "очевидно робила це постійно, щоб досягти цього моменту".

Незважаючи на шок, наречена все ж таки не скасувала весілля і продовжила церемонію.

Вона додала: "Усі чекають у кімнаті! Але ти точно не поцілуєшся, коли скажуть: "Ти можеш поцілувати нареченого"".


Теги: весілля

Переглядів: 369
Поширень: 0

Останні новини