Як вазелін може допомогти вирішити проблеми зі шкірою?

Вазелін - ідеальний варіант для вирішення будь-яких проблем, пов'язаних зі шкірою, які можуть виникнути у міжсезоння. Ми розкажемо, які проблеми може вирішити цей чудовий засіб. Про це пише lady.kyiv.ua.

Обличчя, піддаване впливу вітру

Вазелін виконує дві важливі функції: захисну та профілактичну. Перш за все, наносячи його тонким шаром за 10 хвилин до виходу на вулицю, ви захистите чутливі ділянки обличчя від вітру та холоду. Повернувшись з вулиці, ваша шкіра залишиться зволоженою і свіжою, без будь-яких ознак подразнення.

Крім того, якщо ваша шкіра вже почула на собі наслідки поганої погоди, нанесення вазеліну на сухі та тріснуті ділянки допоможе їм загоїтися і захистить від бактерій.

Сухі ділянки шкіри

Вазелін - ідеальний засіб для зволоження сухих ділянок, таких як лікті, коліна, руки і губи, які особливо страждають взимку. Щоб підвищити ефективність, нанесіть вазелін товстим шаром і прикрийте тканиною на ніч. Результат вас приємно здивує наступного ранку.

Проблемна шкіра
Якщо у вас екзема або псоріаз, ваша шкіра потребує м'якого та ніжного зволоження. Вазелін - один з найменш алергенних засобів, які допоможуть вашій шкірі в такій ситуації.

Проблеми з очима

Вазелін може бути корисним і для захисту ваших очей від вітру та сліз. Нанесіть його тонким шаром на шкіру навколо очей, щоб уникнути подразнення.

Сухі губи

Вазелін - ідеальний засіб для зволоження та захисту від сухості губ. Його склад заповнений оліями, які живлять шкіру, та парафінами, які захищають від втрати вологи.



Переглядів: 337
Поширень: 0

Останні новини