На Вінниччині вилучили партію безакцизних товарів на 40 тисяч гривень

У місті Гнівань Вінницького району за порушення правил дорожнього руху правоохоронці зупинили автомобіль Skoda Octavia під керуванням 37-річного місцевого жителя обласного центру.

Під час огляду транспортного засобу працівники поліції виявили у салоні авто понад 20 літрів речовини з характерним запахом спирту у картонних коробках та пляшках, а також більше ніж 400 пачок тютюнових виробів без акцизних марок.

На місце події працівники сектору реагування патрульної поліції викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції № 2 Вінницького райуправління, яка задокументувала правопорушення та вилучила підакцизну продукцію. Вилучене направлено на експертизу. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

За даним фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Санкції статті передбачає штраф до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів



Переглядів: 496
Поширень: 0

Останні новини