Зробив у Вінниці та районі 200 наркозакладок: поліцейські викрили чоловіка, який розповсюджував метадон

У фігуранта вилучили понад 200 наркозакладок. За збут наркотичних засобів йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

За словами заступника начальника відділу поліції № 3 Вінницького районного управління Олексія Гармаша, 31 січня працівники карного розшуку спільно з поліцейськими офіцерами громади, в ході реалізації оперативної інформації затримали 43-річного місцевого жителя неподалік населеного пункту Стрижавка. Зловмисник мав при собі 200 згортків з кристалічною речовиною, ззовні схожою на метадон. Встановлено, що наркозакладки він зберігав з метою подальшого збуту на території м. Вінниця та Вінницького району.

Також правоохоронці виявили місце, де фігурант встиг зробити закладку з метадоном, звідки вилучили ще 11 згортків. За місцем проживання затриманого провели невідкладний обшук, в ході якого також виявили метадон. Усе вилучене направили на експертизу.

Зловмисник був затриманий у процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється Вінницькою окружною прокуратурою.



Переглядів: 396
Поширень: 0

Останні новини