На Вінниччині сталось жахливе ДТП на залізничному переїзді: що відомо про потерпілих (оновлено)

У селі Уладівка Хмільницького району вчора, 28 квітня, сталось ДТП на регульованому залізничному переїзді. Внаслідок аварії водій загинув на місці, а пасажирку госпіталізували до лікарні. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

"За попередньою інформацією слідства, 44-річний водій автомобіля Daewoo Lanos, рухаючись в напрямку регульованого залізничного переїзду, не обладнаному шлагбаумом, проігнорував попереджувальний сигнал світлофора та виїхав на переїзд, де зіткнувся з потягом. Внаслідок ДТП керманич загинув на місці, його 37-річна пасажирка, мешканка міста Хмільник наразі перебуває у важкому стані", - йдеться в повідомленні.

Наразі слідчі встановлюють обставини та причин аварії. 

Додатково стало відомо, що за даним фактом розпочато провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За інформацією Хмільницької районної державної адміністрації, в жахливій аварії загинув начальник Хмільницької міськрайонної філії Вінницького обласного центру зайнятості Юрій Шевченко.

"За час роботи проявив себе здібним керівником, добрим, порядним колегою, справжнім патріотом, прекрасним другом. Знаємо його, як зразкового сім'янина, прекрасного батька, відданого сина", - зазначають в повідомленні. 


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 1174
Поширень: 0

Останні новини