Звернувся до сервісного центру МВС з питанням чому куплені права не відображаються в Дії: що відповіли в МВС

Сайт міста Шепетівка повідомляє, що щодня сервісні центри МВС в Хмельницькій області відповідають на запитання, які надходять через офіційні ресурси у «Messenger». Нажаль, працівники цих центрів часто стикаються з роботою шахраїв, які продовжують виготовляти підробки, та громадян, які намагаються придбати їх.

Ось яскравий приклад: порушник замовив фальшивий документ через Інтернет і використовував його під час керування автівкою. Єдине, що йому не вдалося - завантажити посвідчення у Дії і він не міг зрозуміти причину. Тож він звернувся до сервісного центру зі своєю "проблемою".

На фото видно, що документ повністю ідентичний оригіналу, але в базі МВС його немає і не може бути!

Сервісні центри МВС в Хмельницькій області ще раз наголошують, що єдиний законний спосіб отримати дійсне посвідчення водія вперше - це самостійно пройти навчання в акредитованій автошколі та успішно скласти теоретичні та практичні іспити в сервісному центрі МВС.

"Не довіряйте сумнівним джерелам. Не купуйте підробні водійські документи у соціальних мережах та «липових» сайтах. Будьте відповідальними", - наголошують у повідомленні.



Переглядів: 436
Поширень: 0

Останні новини