Навчались створювати та просувати власний бренд у соціальних мережах: для молоді Вінниці організували цікавий захід

Нещодавно в молодіжному центрі "Квадрат" відбувся захід, під час якого молодь Вінниці мала можливість дізнатися від фахівців у галузі просування в соціальних мережах про етапи створення якісного контенту. Ця подія мала благодійний характер, і під час неї молодь активно підтримала збір коштів для підтримки 22-ї окремої механізованої бригади.

На заході обговорювалися цікаві теми, пов'язані з ефективним використанням соціальних мереж. Учасники отримали важливі знання про створення та розвиток особистого бренду на різних платформах. Досвідчені спікери ділилися стратегіями залучення уваги аудиторії, створення привабливого та якісного контенту, а також методами таргетованої реклами.

«Окрім цінних знань, учасники заходу внесли свій внесок в благодійну справу. Вхідні кошти зі збору будуть використані для покращення умов життя та роботи бійців», – розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Учасники висловили велику подяку організаторам і спікерам за цікавий захід, а також усім, хто також долучився до благодійної ініціативи.

«Разом ми допомагаємо тим, хто стоїть на захисті нашої країни, та одночасно отримуємо цінні знання для свого особистого та професійного зростання», – сказала очільниця Вінницької молодіжної ради Марія Маєвська.



Переглядів: 408
Поширень: 0

Останні новини