Ікона Архангела Михаїла у якості подарунка

Ікона - це особливий предмет, який глибоко проникає в наші серця та душі. Вона має духовну силу і символізує велич віри. Одним із таких зображень, який по праву посідає особливе місце у православ'ї та привертає увагу багатьох людей, є ікона Архангела Михаїла на darunok.ua. Вручити близькій людині, другу чи колезі святий образ можна на день народження, іменини за християнським календарем та свято Різдва. Магазин Дарунок пропонує замовити образ із швидкою відправкою.

Особливості образу

Архангел Михаїл - це одне з найвідоміших і найзначніших імен в ангельському хорі. Його ім'я означає "рівний, подібний до Бога", що символізує велич, міць. Ікона Архістратига Михаїла зображує його у знаменитому образі, із вигнутим мечем у руці, який він тримає над дияволом, підкореним його ногами. Це зображення є символом перемоги добра над злом та сили віри, здатної захистити нас від негативних впливів. У каталозі магазину Darunok оригінальна композиція представлена ​​у срібному, позолоченому варіанті. В асортименті продаються образи у різних цінових сегментах та різних габаритах. Зображення написані не фарбами. Це італійські гравіювання на сріблі. За рахунок особливої ​​техніки карбування утворюється крута гра світла та тіні на образах, за рахунок чого екземпляри здатні легко зайняти гідне місце у будь-якому приміщенні.

Ікона Архангела, як Віфлеємська ікона Божої Матері, з детальним опрацюванням сюжету має безліч застосувань у житті християн. Вона вважається покровителькою воїнів, допомагає у боротьбі з внутрішніми та зовнішніми демонами, приносить захист, благословення. Багато віруючих обирають образ як подарунок близьким, щоб допомогти їм подолати труднощі, оберігати від бід, сприяти складній роботі, захищати душу і тіло.

Подарувати ікону в Україні означає дарувати не лише гарний предмет, а й символ духовності та захисту. Подарунок може стати душевною втіхою та силою для людини, якій її вручать. Він несе в собі силу, благословення Архангела Михайла, який охоронятиме, захищатиме від негативних сил, допомагатиме у важких моментах життя.

Подарунок друзям, родичам, колегам

Лік Архангела Михайла - це не просто предмет, це символ віри, сили, захисту. Подарувати її означає поділитися своєю вірою. побажати близькій людині благословення та захисту. Цей подарунок нагадуватиме про необхідність вірити, сподіватися у будь-яких ситуаціях.
Як ікона Богоматері Віфлеємська, образ Михайла стає приємним, безцінним подарунком з приводу. Подарунок цей підійде будь-якій віруючій людині, колекціонеру або духовності, що просто цікавиться. Він може стати джерелом сили, моральної втіхи, символом віри, духовного захисту.
У подарунок можна замовити наступним особам:

батька; син; зятя; друга.

Варіант буде вдалим для чоловіка, який пов'язаний із військовою, морською справою. Ікону Архангела Михаїла подають на ювілей, 23 лютого, 14 жовтня, професійне свято офіцеру, поліцейському, рятувальнику.
Архангел часто просить підтримки в різних починаннях і пошуку правильного шляху. Тому подарунок доречний не лише військовозобов'язаним, а й представникам інших професій. Образ святого, як Вифлеємська ікона Богородиці, стає захистом від зовнішніх ворогів та особистісних протиріч, переживань. За рахунок своєрідного спілкування з ангелом людина, яка заплуталася, розбереться в собі і переживе складний період у житті.
У каталозі магазину представлені варіанти італійських ікон будь-якого розміру. За потреби менеджери готові надати консультаційну допомогу. Вони допоможуть обрати спосіб оплати, отримання, оформити доставку у Києві та інших містах.


Переглядів: 337
Поширень: 0

Останні новини