Українці, які постраждали від війни, можуть отримати стипендію для навчання на IT-курсах: подробиці

Українці, які постраждали від війни, можуть отримати стипендії для безкоштовного навчання на IT-курсах, пише Суспільне.

Про це повідомляється на сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

"Освітня онлайн-платформа Prometheus у партнерстві з Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) пропонує 1000 стипендій на навчання у сфері IT для українців, що постраждали від війни. Про це повідомляється на сайті проєкту", — йдеться у повідомленні.

До навчання запрошують внутрішньо переміщених осіб, українців, які втратили роботу через війну, житло яких пошкоджене внаслідок бойових дій, ветеранів та ветеранок, а також членів їхніх родин.

Вони можуть обрати один із запропонованих курсів:

Java Beginner. Frontend. Базовий курс від Ciklum. Тестувальник QA Manual. Тестувальник QA Auto. DevOps та Kubernetes. Практичний інтенсив. UX/UI Design Basic.

Навчання розпочнеться у період із 5 до 14 березня 2024 року. Після його завершення учасники отримають сертифікати та рекомендації щодо подальшого працевлаштування.

Для участі у програмі необхідно заповнити заявку до 31 січня 2024 року включно. На електронну адресу відібраних учасників надійде лист-інструкція. Результати відбору оголосять до 8 лютого.

Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) — це перший в Україні та Молдові регіональний фонд прямих інвестицій з капіталом 285 мільйонів доларів США, заснований за фінансування Уряду США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).



Переглядів: 340
Поширень: 0

Останні новини