Українка вбила свого знайомого в Німеччині, бо він не хотів прописати її в своєму будинку: деталі

У місті Мюнхен відбувається розгляд судового процесу щодо жінки з України, яка звинувачується в убивстві свого знайомого в Німеччині. За інформацією прес-служби ТСН, подія трапилася 5 лютого 2023 року, коли біженка із України зарізала господаря, 54-річного IT-фахівця, який давав їй притулок у своєму будинку.

Вони познайомилися п'ятнадцять років тому через сайт онлайн-знайомств і розпочали стосунки. Однак, від 2013 року, як вказано в обвинувальному висновку, чоловік "дистанціювався" від жінки. Незважаючи на це, вони продовжували підтримувати зв'язок.

Після російського вторгнення у лютому 2022 року жінка спочатку переїхала до своєї сестри в місто Шварцвальд, але потім несподівано з'явилася з валізами в будинку громадянина Німеччини в Дахау.

Він згодився прийняти її на деякий час, але українка залишалася в його будинку практично рік і, за версією слідства, активно намагалася змусити німця офіційно прописати її в своєму будинку.

За даними слідства, жінка вела себе агресивно і ігнорувала всі спроби власника будинку вплинути на неї, щоб вона виїхала. Побоюючись її, німець спав разом із дітьми на дивані.

5 лютого 2023 року, під час наступної сварки при участі родини чоловіка, вона взяла кухонний ніж та завдала господареві кілька поранень у шию, що призвело до його смерті.



Переглядів: 667
Поширень: 0

Останні новини