До Дня Соборності України молодь Вінниці дарувала містянам подарунки: деталі

З нагоди Дня Соборності України сьогодні, 22 січня, молоді активісти з Вінницької молодіжної ради дарували містянам символічні подарунки. Зокрема патріотичні браслети, солодощі та мотанки, які вони власноруч виготовили напередодні.

Головна мета події полягала в тому, щоб підтримати та надихнути місцевих жителів відчувати гордість за свою країну та зберігати пам'ять про важливі історичні події.

Більше 30 учасників, включаючи студентів вінницьких вишів, волонтерів та просто активну молодь, зібрались у центрі міста, щоб відзначити єдність українського народу.

«Тогоріч на набережній Roshen ми організували патріотичний захід, приурочений до Дня Соборності України. Цього разу формат відзначення дещо змінили. У річницю події активна молодь міста вийшла на площу Європейську, аби запропонували солодощі, мотанки та патріотичні браслети усім охочим. Саме юнаки та юначки підготували та роздавали містянам ці вироби, які підтримуватимуть національну свідомість та стануть пам'яткою для містян важливого історичного дня. Завдяки цій ініціативі молодь вчергове продемонструвала свою турботу про громаду та національну традицію», – розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

«Мотанки – це народне ремесло, що має багатовікову історію в Україні і яке символізує обереги та дарує щастя. Тим самим ми хотіли передати своє бажання щастя та благополуччя. Патріотичні браслети, зроблені в національних кольорах, є своєрідним символом єдності та підтримки українського народу», – зазначає очільниця Вінницької молодіжної ради Марія Маєвська.

Місцеві мешканці були дуже вдячні за такий незвичайний та патріотичний дарунок. Багато з них спостерігали за ініціативною молоддю із захопленням і приємним здивуванням, висловлюючи вдячність за небайдужість.



Переглядів: 392
Поширень: 0

Останні новини