Наречену заарештували, а коханий – втік: чому весілля пари закінчилося, не розпочавшись

У Мексиці наречену заарештували просто у день весілля.

Про це пише CBS News.

Ненсі разом із коханим Клементе та ще шістьма підозрюваними звинуватили у схемі здирництва. Втім, обранець жінки, псевдонім якого "миша", встиг втекти. Його затримати не вдалося. Закохані так і не встигли обмінятися обітницями.

За словами влади, пара входила до групи, звинуваченої у вимаганні у торговців куркою в Толуці, що неподалік Мехіко. Закоханих також підозрюють у викраденні чотирьох робітників із птахофабрики. Одного із восьми заарештованих підозрюваних, ідентифікованого як Сантьяго, було звинувачено в "управлінні вантажівкою типу Explorer" для перевезення викрадених жертв.

Прокуратура опублікувала фото Ненсі у наручниках та весільній сукні.

Підозрювані, ймовірно, пов'язані з наркокартелем La Familia Michoacana, повідомила прокуратура. Раніше цього місяця той самий картель був звинувачений у нападі безпілотником в південному штаті Герреро, внаслідок якого загинули щонайменше шестеро людей.

Місаель, відомий під псевдонімом "курча", імовірно "контролював вимагання" в регіоні, а Набор був названий владою "головним накопичувачем та контролером торгівлі куркою та яйцями".


Теги: весілля

Переглядів: 361
Поширень: 0

Останні новини