За їзду у стані сп'яніння позбавили права керування авто і "спіймали" на дорозі під дією наркотиків: поліція повідомила деталі

На території Дубенщини поліцейські офіцери громади викрили водія, який був позбавлений права керування на 10 років і перебував у наркотичному стані. 

Під час патрулювання селища Млинів, приблизно о 21 годині, поліцейські зупинили автомобіль "Renault Megane" через відсутність світла на номерному знаку. Під час перевірки водія виявили наявність ознак наркотичного впливу, але він відмовився від медичного огляду, - повідомляє Поліція Рівненської області.

Додатково встановлено, що водій, 38-річний мешканець Львівщини, позбавлений права керування на 10 років. Так як уже зафіксовано п'ять випадків його керування у стані сп'яніння, а також має майже 90 адміністративних порушень ПДР. Навіть після судового рішення він продовжує керувати автотранспортом.

Зазначено, що дізнавачі ВП № 1 (смт Млинів) Дубенського РВП розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 382 КК України. 

"Поліцейські офіцери громади відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом. Крім того, склали на нього адміністративний протокол за ч.3 ст.130 КУпАП та винесли постанову за ч.1 ст.121-3 КУпАП", - зазначається у повідомленні.



Переглядів: 706
Поширень: 0

Останні новини