Як розпізнати алергію на алкоголь: 5 ознак

Алкоголь може викликати алергічну реакцію, застерігають фахівці. Експерти визначили п'ять ознак, які можуть вказувати на наявність у людини алергії на спирт. Про це пише womanlife.kyiv.ua.

Однією з проявів алергії на алкоголь є поява висипу на тілі після вживання. Це роздратування може бути інтенсивним, супроводжуючись вираженим свербінням та навіть болем.

"Зазвичай це свідчить про алергію на сірку, яка міститься в практично всіх видів алкоголю", - відзначають експерти.

Ще однією ознакою може бути прискорене серцебиття. Якщо при цьому спостерігається підвищене потовиділення, запаморочення, загальний дискомфорт, це може свідчити про непереносимість алкоголю.

Іншим симптомом алергії на алкоголь є нудота та діарея після його вживання. Ці неприємності можуть виникнути навіть після невеликої кількості алкоголю.

Також алергічну реакцію може супроводжувати раптовий набряк, особливо язика і губ. Руки також часто набувають опухлості, але алергічний набряк може впливати на будь-яку частину тіла.

Небагатьом відомо, але однією з ознак алергії на алкоголь можуть бути респіраторні симптоми. Після вживання алкоголю людина може відчувати хрипи, кашель, дискомфорт у грудях.


Теги: алкоголь

Переглядів: 538
Поширень: 0

Останні новини