Міська рада повідомила результати тендерів на закупівлю необхідної для ЗСУ техніки

На електронній закупівельній платформі Prozorro успішно завершилися торги, які були оголошені виконавчим комітетом Вінницької міської ради на початку поточного року. Ці торги стосувались закупівлі спеціального обладнання для Збройних сил України, зокрема FPV-дронів, тепловізорів, пошукових прожекторів та зарядних станцій для них.

Після проведення відкритих торгів, які включали шість тендерів, буде укладено угоду з двома переможцями, які надали всі необхідні документи. Таким чином, громада збирається придбати 40 пошукових прожекторів "Bandera" для Збройних Сил України. Ці пристрої, відомі як ловці “шахедів”, допомагатимуть українським силам ППО виявляти ворожі цілі в нічний час. Крім того, буде закуплено 40 блоків багатоканальної зарядки Bandera Power 225 S. Компанія "Промавтоматика" стала постачальником цих товарів і зобов'язалася доставити їх до березня цього року.

У випадку з іншими тендерами – переможці торгів по чотирьох позиціях не змогли надати необхідні документи, передбачені законодавством, або їхні пропозиції не відповідають вимогам тендеру. Зокрема це сертифікати відповідності, які є обов’язковими для того, щоб бюджетна організація могла укласти угоду про постачання. Щоб не порушувати чинних вимог законодавства, виконавчий комітет не має можливості укласти з ними угоди.

Разом з тим тендерні закупівлі товарів військового призначення Вінницька міська рада продовжить.



Переглядів: 381
Поширень: 0

Останні новини