Вінничан та гостей міста запрошують долучитись до Дня музейного селфі, що відбудеться у Вежі Артинова

Щорічно  світ відзначає День музейного селфі у третю середу січня,  цього року цей день припадає на 17 січня. Музей Вінниці запрошує всіх бажаючих приєднатися до заходу у Вежі Артинова. Там відбудеться виставка "Вінниця. Україна. Незалежність". Організатори запрошують відвідувачів зробити фотографії та опублікувати їх у соцмережах, використовуючи теги музею. За це обіцяють подарувати квиток на виставу, - повідомляє міська рада.

Основна ідея Дня музейного селфі - привернути увагу до музеїв і осучаснити їх, відійшовши від заборони фотографування. 

Цього дня люди по всьому світу роблять селфі в музеях поруч із експонатами, які їх вразили, і діляться фотографіями в соцмережах з хештегами #MuseumSelfie або #MuseumSelfieDay.

Як зазначають у Музеї Вінниці, у будь-якому випадку – це чудова нагода для музеїв стати ближчими до своєї аудиторії, а для відвідувачів – можливість зробити кілька цікавих світлин у закладах культури та поділитися емоціями.

Зазначається, що у грудні Музей Вінниці презентував виставку «Вінниця. Україна. Незалежність», яку розгорнули у Вежі Артинова. Вона присвячена нашому місту і його мешканцям у другій половині 1980-х років та у перші роки після відновлення Незалежності України. До експозиції входять ексклюзивні речі, такі, як: архівні документи, фотовідеоматеріали, рідкісні агітаційні плакати тощо.



Переглядів: 343
Поширень: 0

Останні новини