У Вінниці відбувся захід під назвою "Від ідей до результату 2.0": молоді розповіли інформацію про нову систему грантів

Цими вихідними у Вінниці пройшов захід для молоді під назвою "Від ідей до результату 2.0", на якому учасники отримали виняткову можливість дізнатись про нову систему грантів та ефективну реалізацію своїх проєктів.

Основною метою заходу було поглиблення знань щодо отримання грантів для підтримки інноваційних ідей та забезпечення стійкого розвитку молодих підприємств.

Понад 30 молодих та ініціативних учасників взяли участь у події, бажаючи дізнатись більше про гранти та ефективний процес їхнього отримання для успішної реалізації своїх проєктів.

За словами Юлії Мончак, керівниці відділу молодіжної політики ВМР, ця зустріч розширила можливості для молоді міста у втіленні власних ідей та перетворенні їх на успішні стартапи.

Спікери Олег Ходаков, Дар’я Горобець та Олена Немірова, розповіли їм про шляхи втілення ідей задля отримання бажаного результату. Також молодь дізналась про молодіжну програму UPSHIFT, яка надає можливість навчитися та працювати у команді і розширювати своє мислення.

Одним з ключових аспектів зустрічі було наголошення на необхідності вивчення потреб та попиту ринку перед реалізацією проєктів. Це дає змогу забезпечити необхідну цільову аудиторію та гарантує успішну комерційну реалізацію інноваційних рішень.

«Цей захід є чудовою можливістю, щоб продемонструвати свої надзвичайні ідеї та дізнатись більше про можливості грантів і підтримки власних ідей від держави», – коментує учасниця заходу Вікторія.



Переглядів: 345
Поширень: 0

Останні новини