Зеленський має намір відвідати Швейцарію: що вже відомо про його майбутню поїздку

Президент України Володимир Зеленський має плани відвідати Швейцарію на два дні, і його візит може відбутися вже наступного тижня. За інформацією видання, його можливий візит до Берна 15 січня перед виступом на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, запланованому на період з 15 по 19 січня, про це пишуть flot2017.

Інформація про візит Зеленського розглядалася з середини грудня, хоча в Федеральному департаменті закордонних справ цю інформацію не підтвердили або не спростували. Співрозмовники видання з федеральної адміністрації зазначили, що можливий візит президента України може не бути остаточно підтверджений до останнього моменту, і рішення може також залежати від військової ситуації в Україні.

Остаточне рішення щодо приїзду Зеленського до Берна та Давосу ще не прийнято, і обговорення триває. Як альтернатива, президент може виступити по відеозв’язку, адже минулого року він вже використовував цей спосіб спілкування з учасниками Всесвітнього економічного форуму.

Деталі програми візиту Зеленського до Берна наразі невідомі, і зустріч може відбутися в заміському маєтку Лон в Керзаці, недалеко від центру Берна, де традиційно приймаються гості з іноземних держав, ідеально забезпечуючи безпеку за допомогою сил безпеки.


Теги: політика

Переглядів: 384
Поширень: 0

Останні новини