Заради підвищення рівня медицини: у міській клінічній лікарні швидкої допомоги функціонує сучасний хірургічний мікроскоп

Представники муніципалітету у Вінниці, навіть у період війни, продовжують активно підтримувати розвиток галузі охорони здоров'я на належному рівні. Надання якісної медичної допомоги громадянам відповідає ключовим принципам та пріоритетам Вінницької міської ради, таким як стійкість та турбота. Недавно у Вінниці встановили сучасний хірургічний мікроскоп "Leica ProVido" у міській клінічній лікарні швидкої допомоги, що дозволить лікарям здійснювати високотехнологічні оперативні втручання.

Фахівці в галузі охорони здоров'я наголошують, що нове обладнання значно розширить можливості у сфері нейрохірургії, зокрема у сферах ургентних та планових втручань при судинних захворюваннях, новоутвореннях у центральній та периферійній нервовій системі.

«Наші лікарі мають великий досвід оперативних втручань при внутрішньомозкових крововиливах та хребетно-спинномозковій травмі, пошкодженнях периферичних нервів. Тому це обладнання значно збільшить шанси пацієнтів на відновлення та дасть можливість зменшити вірогідність інвалідизації. Мікроскоп придбано коштом міського бюджету у межах програми «Здоров’я вінничан», – зазначив директор департаменту охорони здоров'я ВМР Олександр Шиш.



Переглядів: 494
Поширень: 0

Останні новини