У Вінниці зводять новий десятиповерховий будинок в рамках Програми "Муніципальне житло ВМТГ": деталі

У Вінниці, на вулиці Привокзальній, 30, продовжується будівництво нового десятиповерхового будинку в рамках Програми "Муніципальне житло ВМТГ". Цей міцний та надійний об'єкт будується за каркасно-монолітною технологією з використанням енергоефективних засобів. Більшість квартир призначена для військових, які брали участь у бойових діях під час російсько-української війни. Це повність відповідає пріорітету турбота Вінницької міської ради.

За словами заступника міського голови Андрія Очеретного, підготовчі роботи для будівництва Муніципального будинку розпочалися у січні цього року.

“Будівництво у межах нашої муніципальної програми дуже розворушило будівельну галузь, яка через війну просто зупинилася. Тож можемо говорити і про стимуляцію економіки, адже залучаємо українських виробників будматеріалів, також на цьому об’єкті створені робочі місця, а отже - люди мають можливість забезпечити свої сім’ї, – говорить Андрій Очеретний. – Втім першочергово мета цієї програми, звісно, полягає у створенні відповідних умов для вінничан, аби вони могли за доступною ціною покращити свої житлові умови. Пріоритетність за кількістю квартир віддали військовослужбовцям, які зараз захищають Україну на полі бою”.

Кількість учасників по квотах складає:

25 військовослужбовців; 5 ВПО; 10 працівників у галузях освіти та охорони здоров’я; 4 членів першого ступеня спорідненості сімей загиблих учасників бойових дій російсько-української війни; 5 працівників правоохоронних органів; 2 особи з інвалідністю І групи; 15 – інші категорії громадян.

Власне, наразі на об’єкті вже облаштували підземний паркінг з подвійним призначенням, проклали зовнішні мережі до будинку та звели три поверхи. Будівельники активно зводять вертикальні елементи четвертого поверху.



Переглядів: 557
Поширень: 0

Останні новини