До найменших відвідувачів VinSmart Центрів у гості завітав Святий Миколай

Нещодавно у місті Вінниця відбувся особливий захід для найменших відвідувачів VinSmart Центрів, де до них у гості завітав Святий Миколай. Свято було насичене яскравими враженнями, виконанням патріотичних віршів та роздачею подарунків, створюючи чарівну атмосферу в Центрах, - повідомляє міська рада.

Директор КЗ "Центр підліткових клубів за місцем проживання" Дмитро Мира розповів, що незабаром подібне свято охопить всіх вихованців VinSmart. До Нового Року планується провести ряд тематичних майстер-класів, де діти зможуть взяти участь у розписі печива, прикрашанні ялинкових іграшок, виготовленні декоративних підсвічників та багатьох інших творчих занять. 

«Дуже цікаво було спостерігати за тим, як дітлахи старанно готували новорічні костюми та прикраси. Малеча з нетерпінням чекала на довгоочікуване свято та конкурси, і я думаю, що ми змогли підняти їм новорічний настрій, адже попри те, що в країні воєнний стан, діти хочуть дива та веселощів», – каже Дмитро Мира.

Як повідомила начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, наші Центри відвідують близько 1 600 дітей, і для кожного з них намагаються створити особливий момент радості та веселощів. «Новорічні свята – це завжди магічне диво, отож хочемо подарувати радість, посмішку та незабутні враження дітлахам», – зауважила вона.



Переглядів: 573
Поширень: 0

Останні новини