Понад 400 розвивальних боксів розділили між дитячими садочками Вінниці: деталі

Сьогодні, 5 грудня, в одній з місцевих шкіл відбулася передача наборів для дошкільних закладів. Діти з усіх дитячих садочків місцевості отримали набори "НУМО відкривай та розвивай".

Усього розділили 410 пакунків, які включають матеріали з ментального здоров'я, гігієни та мінної безпеки між дошкільними закладами Вінницької громади. Ці пакунки були передані ЗДО нашої громади Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

За словами директорки Департаменту освіти Вінницької міської ради Оксани Яценко, в кожному наборі є дидактичні брошури, розвивальні та настільні ігри, книги, розмальовки та інше.

«Матеріали можна використовувати індивідуально та у групах, в ігровому форматі навчаючи дітей навичкам критичного мислення, виконання творчих завдань, командній взаємодії. Також бокси стануть у пригоді для організації дозвілля дошкільнят і під час повітряної тривоги в укриттях, адже вміст кожного комплекту розрахований на 30 діток», – каже вона.

Представники дитячих садочків громади поділилися своїми враженнями від змісту наборів, висловлюючи переконання, що такі комплекти будуть корисні маленьким вихованцям для їхнього розвитку та організації ігрової діяльності.



Переглядів: 359
Поширень: 0

Останні новини