McDonald's змінює рецепт бургерів: вони мають стати більш соковитими

Як саме McDonald's змінить рецепт бургерів, дізналося видання The Wall Street Journal.

Про плани McDonald's внести зміни до рецепту бургерів стало відомо ще в квітні 2023 року. У компанії повідомили, що рецепт змінять для «Біг-маку», класичного та подвійного чизбургерів, гамбургера та бургера McDouble.

Оновлений рецепт уже тестували на ринках Австралії, Канади й Бельгії, де він отримав схвальні відгуки, кажуть у мережі. Тому до початку 2024 року бургери за оновленим рецептом запустять у США.

Як саме зміняться бургери

Замість восьми булочок одночасно готуватимуть шість. Це потрібно для того, щоб механізм приготування менше їх стискав, і вони виходили більш соковитими. Булочки будуть нарізати скибочками з більш товстим дном, щоб зберегти їх теплими. Цибулю для бургерів регідратуватимуть (підживлюватимуть, наповнюватимуть водою) після покупки, щоб також надати більше соковитості. У «Бік-Маки» додадуть більше соусу. Сир будуть швидше діставати з холодильників, щоб він краще плавився під час приготування. Салат і солоні огірки будуть зберігати в менших контейнерах: якщо посуд оновлювати частіше, то інгредієнти будуть свіжіші. Булочки будуть посипати насінням кунжуту «більш хаотично», щоб надати їм більш домашнього вигляду.

Ціни на бургери не зміняться, повідомив представник McDonald's виданню CNBC.


Переглядів: 605
Поширень: 0

Останні новини