Намагався передати наркотичні засоби та сім-картки: на Вінниччині затримала раніше судимого чоловіка, який постачав до колонії наркотики

11 листопада слідчі Відділу поліції № 3 Вінницького районного управління поліції спільно з працівниками Стрижавської виправної колонії № 81 задокументували злочинні дії 38-річного раніше судимого вінничанина. Затриманий намагався передати до пенітенціарної установи наркотичні засоби та сім-картки.

За попередньою інформацією слідства, зловмисник перекинув через паркан на територію виправної колонії 9 згортків метадону, канабіс та 5 сім-карт.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

Правопорушник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Слідством вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Поліцією розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання - до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Вінницька окружна прокуратура.



Переглядів: 414
Поширень: 0

Останні новини