Тренди на обручки у сезоні 2023-2024

Весілля — одна з найбільш хвилюючих подій у житті кожної людини. Хочеться, щоб усе було просто ідеально. Особливо складно знайти ідеальну обручку. Багато наречених, дивуючись асортименту сучасних ювелірних магазинів, вирішують купити трендові обручки. Подивитися популярні моделі ви можете по https://zolotoyvek.ua/ua/kolca/l/tip_izdeliya:obruchalnye/, а ми коротко розповімо про тренди на весільні прикраси цього сезону.

Обручки з кольоровим камінням

Попри те, що діаманти залишаються королями серед ювелірних вставок для весільних прикрас, багато пар дедалі частіше відмовляються від них на користь обручок з кольоровими коштовними та напівкоштовними каменями. Багато в чому це пов'язано з тим, що кожен із самоцвітів має свій характер і унікальні властивості. Не буває двох однакових ювелірних каменів, тому для такої інтимної прикраси, як обручки, це прекрасне рішення. Наприклад, пара може вибрати рубін, який з давніх часів називають символ пристрасті та пристрасті. Також каменем закоханих називають гранат.

Пара може піти іншим шляхом і подивитися, які натуральні самоцвіти пасують їм згідно зі знаком зодіаку. Якщо є мінерал, який підходить і нареченому, і нареченій, обручки з цим каменем перетворяться на справжній талісман.

Обручки у вінтажному стилі

Багато стилістів відзначають, що знаменитості обирають обручки у вінтажному стилі. Зараз вінтажні обручки носять Кейт Міддлтон, Кейт Мосс, Міранда Керр і Олівія Вайлд і тенденція не збирається змінюватися.

Антикваріат і вінтаж завжди мають благородний вигляд. Оскільки в них вже є наліт унікальної історії, вони не перестануть бути актуальними. Ба більше, такі обручки можуть стати справжньою реліквією для вашої родини.

Якщо вам пощастило та у вашій сім'ї є старовинна обручка, то її можна віднести до ювелірної майстерні для чищення і потім використати під час одруження. Якщо фамільних коштовностей немає, ви завжди можете знайти сучасні обручки на старовинний лад. Якщо не знаєте, який саме вінтажний стиль обрати, то нагадуємо: останні 5 років ар-деко на хвилі популярності.

Масивні обручки на весілля

Стилісти зазначають, що масивні коштовності стали не просто трендом, а своєрідною базою, яку потрібно вміло обігравати, щоб мати стильний вигляд. Однак найближчим часом масивність дійде до обручок. Уже зараз у західних країнах цей тренд активно розвивається. 

Масивні обручки в повсякденному житті можуть бути незручними, тому ви можете обіграти цей тренд інакше. Наприклад, взяти не просто широку каблучку, а з двома доріжками каменів. Або вибрати модель з об'ємним декором, який при цьому не буде обмежувати рух, наприклад, нареченому підійде обручка з декором у вигляді ролексового плетіння.


Переглядів: 1063
Поширень: 0

Останні новини