У Дніпропетровській області затримали чоловіка, який побудував теплицю з дорожніх знаків

У Новомосковському районі поліція виявила крадія, який побудував теплицю, використовуючи 18 металевих опор дорожніх знаків. Правоохоронці знайшли 31 дорожній знак на подвір'ї місцевого жителя завдяки аеророзвідці з квадрокоптером.

Протягом останніх двох місяців поліція отримала декілька повідомлень від служби автомобільних доріг про крадіжки дорожніх знаків. Скарги заявників вказували на те, що під час робіт з ремонту доріг на трасі знаки зникали. Поліцейські відділу превентивної діяльності, слідства та розшуку Новомосковського районного відділу поліції за участі поліцейського офіцера громади провели слідство та встановили, що 47-річний мешканець одного з сіл району може бути причетним до цих крадіжок, - повідомляє Поліція Дніпропетровської області.

У результаті обшуку, 25 жовтня, на подвір'ї цього чоловіка були знайдені викрадені дорожні знаки. Сам він пояснив, що використовував металеві опори для будівництва своїх теплиць на городі.

За цим інцидентом було розпочато досудове розслідування згідно зі статтею 185 частина 4 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.



Переглядів: 405
Поширень: 0

Останні новини