Попередження болей у суглобах для літніх людей: Вінницький Терцентр оголошує набір на безкоштовні заняття з оздоровчої фізкультури

У Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування існує факультет, який спрямований на підтримку здорового способу життя. В рамках цього факультету для людей, які на пенсії, організовують заняття з оздоровчої фізкультури та тренування у тренажерному залі, і в даний момент проводиться набір на ці заняття, - повідомляє міська рада. 

«Людям поважного віку особливо треба дбати про своє здоров’я. У Терцентрі фізкультурою вже займаються багато людей. Тому періодично ми оголошуємо набір, щоб ще більше літніх вінничан займалися спортом та гарно себе почували», – зазначила завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Вікторія Вдовцова.

Заняття з оздоровчої фізкультури в Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування тривають одну годину і проводяться для групи з 6 учасників. Під час цих занять тренерка та медична сестра, Валентина Морнова, зазначає, що працюють усі групи м’язів, починаючи від шийного відділу і закінчуючи стопами. Ці заняття сприяють попередженню болей у суглобах.

Крім того, Терцентр також має тренажерний зал, обладнаний орбітреком, велосипедом, дошкою для жиму лежачи, гантелями, м'ячами, хулахупами, масажним тренажером та іншими засобами. Чоловіки і жінки похилого віку активно користуються цим тренажерним залом під наглядом тренера.

Щоб записатися на заняття, звертайтеся до Терцентру за номером телефону 67-05-90 або за адресою вул. Соборна, 50.



Переглядів: 527
Поширень: 0

Останні новини