Харківські та кременчуцькі хокеїсти зіграли на матчі у Вінниці

Хокейний матч між «Харківськими Берсерками» та «Кременчуком»

Вчора у Вінниці відбувся заключний поєдинок четвертого туру Favbet ліги між хокейними командами «Харківські Берсерки» та «Кременчук». Харківська команда перебралася до Вінниці після початку повномасштабного вторгнення. Вчора команда зіграла проти одних з найсильніших суперників ліги, чинного володаря Кубку України з хокею – команди «Кременчук». З рахунком 0:12 перемогли кременчуцькі спортсмени.  Про це пише I-VIN.INFO.

Матч проходив у три періоди по 20 хвилин. У першому ж активно зіграли хокеїсти з «Кременчука» і вже на першій хвилині матчу відкрили рахунок. Варто відмітити, що і «Харківські Берсерки» намагалися дати відсіч, проводили атаки, намагалися закинути шайбу у ворота. Проте в першому періоді лідирував хокейний клуб «Кременчук» з рахунком – 0:3.

 «Дуже приємно повернутися туди, де почав грати. Саме на цій арені відбувся другий старт відтворення моєї кар’єри. Команда суперника бореться і добре грає, але треба щось додавати у гру. Нам теж треба більше реалізовувати гострих моментів. Далі плануємо більше голів закидати», - каже під час матчу захисник команди «Кременчук» Філіп Матвієнко.

У другому періоді продовжували лідирувати кременчуцькі спортсмени. Як би не намагалися харків’яни захищати ворота, атакувати суперника, прориватися до воріт суперника, проте це реалізувати було непросто. Під час гри двоє гравців у команді «Кременчук» потрапили на лаву штрафників. Тоді «Харківські Берсерки» мали майже подвійну більшість на льоду (5-ть гравців проти 3-х з команди суперників). Проте і ця перевага не дозволила забити голи у ворота конкурентів. Тому і цей період закінчився на користь команди «Кременчук» – 0:6.

Як прокоментував новий гравець у команді «Харківські Берсерки» Нікіта Бєлік, він щасливий грати у рідній Вінниці. Сам 20-річний нападник з 2018 року виступав у юнацьких лігах США. Торік Нікіта відіграв усі 5 матчів у складі молодіжної збірної України на чемпіонаті світу в дивізіоні 1В. За «Берсерків» Бєлік грає під №10.

«Добре грати на свої арені, радий бачити вболівальників. Атмофера під час гри хороша. У планах на заключний період намагатися краще грати та більше проводити гру у зоні суперника», - каже гравець «Берсерків».

У третьому періоді знову продовжила лідирувати команда «Кременчук».

Цього разу вдалося закинути у ворота «Берсерків» 6 шайб. Тому остаточний результат матчу 0:12 на користь кременчуцьких хокеїстів. Варто відмітити і гру харків’ян, які намагалися розігрувати шайбу на зоні суперників, атакувати ворота, пробиватися крізь суперників. Попри це «Кременчук» здобув перемогу. 

Як прокоментував гру головний тренер «Кременчук» Дмитро Сумець, цього вечора його команда добре грала і намагалася постійно робити атаки.

«Сьогодні у них все виходило. Забивали гарні шайби. Раніше з «Берсерками» грали лише товариські матчі, і це був перший матч з ними. Команда дуже швидка, грає у швидкий хокей», - каже тренер.

А за словами головного тренера «Харківських Берсерків» Павла Легачова, на жаль, сьогодні його команда не забила голів, багато пропустила шайб у свої ворота і ще є над чим працювати.

«Я свої хлопцям сьогодні сказав, варто реалізовувати гострі моменти у грі. Сьогодні це було можливим і гравці намагалися прориватися до воріт. Проте і суперник був нелегким, тому не реалізували. Усі з «Кременчука» гарно грали. Шкода, що поки на цій арені ми не забили. Дуже приємно, що не дивлячись на погані результати, у нас є 5 гравців з Вінниці. З кимось доведеться попрощатися, адже повернуться деякі харківські гравці. Нам потрібна емоційна хвиля в команді, аби хлопці розуміли, що має бути конкуренція у грі», - каже Павло Легачов.



Переглядів: 902
Поширень: 0

Останні новини