Підприємець на Хмельниччині викрав платіжний тепмінал, втопив його і звернувся в поліцію з тим, що його пограбували

У серпні цього року в одному із сіл Деражнянської тергромади сталася неприємна подія. Чоловік, який є власником магазину, вчинив крадіжку суми в 80 тисяч гривень з платіжного терміналу. Після цього він зробив так, ніби невідомі особи проникли до його магазину та викрали термінал. З цією інформацією місцевий мешканець звернувся до поліції та сповістив про злочин, - повідомляє Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Правоохоронці прибули на місце події і, після проведення ретельних оперативних розшукових дій, з'ясували, що саме власник магазину вчинив крадіжку. Уночі 29-річний чоловік розібрав термінал, витягнув з нього готівку, і після цього, щоб обманути слідство, відіграв роль потерпілого, в магазин якого проникли зловмисники, пошкодивши вхідні двері.

Правопорушник вирішив позбутися краденого терміналу, викинувши його до місцевого ставка. Вранці він самостійно звернувся до поліції. Працівники поліції вилучили крадені кошти. Підсумкова сума збитку, включаючи вартість самого терміналу, становила 120 тисяч гривень.

Слідчі поліції оголосили підозру чоловікові за статтею 185, частина 4 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування завершено, і обвинувальний акт був направлений до суду.



Переглядів: 525
Поширень: 0

Останні новини